Extra funkciókért lépj be!

Az OPEC megállapodás még mindig felfele tornássza az olaj kurzusát
Az olaj kurzusában még mindig kitart a jó hangulat, ami két nappal ezelőtti OPEC döntésnek köszönhető. A forint a tegnapi napon tovább gyengült. Izgalmas lesz a hétvége, ugyanis most lesz az olaj népszavazás - foglalta össze Varga Botond, az Equilor üzletkötője.
Megjelent: 2016. 12. 02. péntek 10:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorolajopecolaszországnépszavazásforint

Most vasárnap tartják Olaszországban a piacon már sok aggodalmat okozó népszavazást. A népszavazás a parlament felsőházának (szenátus) szerepét hivatott csökkenteni. A rendelkezést támogatók szerint ezek a változások nagyban növelnék a törvényhozás hatékonyságát, illetve felgyorsítanák a strukturális reformok keresztülvitelét. A szavazás nem kisebb téttel jár, mint a miniszterelnök pozíciójával. Matteo Renzi az elmúlt hetekben többször is megerősítette, hogy amennyiben a népszavazás az általa kezdeményezett kérdésben kedvezőtlen eredménnyel végződne, úgy lemond miniszterelnöki tisztségéről.

 

Amíg az európai kereskedést a politikai aggodalmak határozzák meg, a Wall Street befektetői profitot realizáltak a mai amerikai munkaerőpiaci adatok megjelenése előtt. A továbbra is emelkedő olajárak az S&P500-as energiaszektorák húzták felfelé, míg az IT szektor kb. 2%-os eséssel zárta a napot.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS