SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jó hírt kaptak a német energiaszolgáltatók, pozitív á - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jó hírt kaptak a német energiaszolgáltatók, pozitív árfolyamreakció jöhet
Jó hírek érkeztek a német közszolgáltatók piacára, a német alkotmánybíróság úgy döntött, hogy a kormánynak kell kifizetnie az atomerőművek leszerelési költségeit. Erre reagálhat az E.On és az Rwe részvénye. - fejtette ki Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 12. 07. szerda 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorközszolgáltatóknémetországatomerőműköltségek

Tegnap tovább folytatódott az amerikai részvényindexek menetelése, az S&P 500 0,3%-ot, a DJIA pedig közel 0,2%-ot erősödött. A vállalati szektorok közül a telekommunikáció, az ingatlan és a bankok bizonyultak felülteljesítőnek, míg az alapanyagok és közszolgáltatók szegmensei lemaradók voltak. Európában is kedvező volt a befektetői hangulat, a Stoxx Europe 600 index közel 1%-os pluszban zárt. A közszolgáltatók szektora húzta az indexet, mivel tegnap a német alkotmánybíróság úgy döntött, hogy az atomerőművek leszereléséhez kapcsolódó költségek miatt a német kormánynak kompenzálnia kell az érintett vállalatokat, így például az E.On-t és az RWE-t.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS