Extra funkciókért lépj be!

Érdemes lehet a short belépéseket keresni hamarosan az EUR/USD grafikonjában
Ma délután lesz az EKB ülése, ahol a kamatszinteken nem fognak nagy valószínűséggel változtatni. A QE program futamidejét valószínűleg meg fogják változtatni. Az esemény kapcsán érdemes figyelni az EUR/USD árfolyamát - mondta el Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 12. 08. csütörtök 12:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorekbkamatdöntésdolláreurótechnikai elemzés

Ma délután 13:45-kor tartja kamatdöntő ülését az Európai Központi Bank, majd fél háromkor kezdődik Mario Draghi sajtótájékoztatója. A Reuters múlt heti értesülése bejelenthetik az eszközvásárlási program (QE) meghosszabbítását. A továbbra is alacsony infláció, illetve a megnövekedett politikai kockázatok miatt lehet szükség a lépésre. Az információk szerint több forgatókönyvet dolgoztak ki a jegybankban, az egyik szerint 6 hónappal hosszabbítanák meg a programot a jelenlegivel megegyező, 80 milliárd eurós havi keretösszeggel, a másik verzió szerint 9 hónappal, de csak 60 milliárd eurós keretösszeggel. Olyan lehetőség is felmerült, hogy csak a keretösszeg maximumát (80 milliárd euró) határoznák meg, és az aktuális folyamatokhoz igazítanák a volument.

 

Ennek kapcsán érdemes megvizsgálni az euró-dollár árfolyamgrafikonját, melyen látható, hogy jelenleg már a pirossal jelzett 30 napos mozgóátlag felett tartózkodik. A technikai kép alapján jó esély van rá, hogy hamarosan elérhető lehet a korábbi letörési szint, mely 1,0850-nél található, onnan azonban negatív korrekció indulhat, így érdemes lehet a short belépési lehetőségeket keresni. A jelenlegi technikai kép alapján az említett korrekció során akár az 1,06-os szintig is visszaeshet a jegyzés.

Hamarosan elérhető lehet a korábbi letörési szint, mely 1,0850-nél található, onnan negatív korrekció indulhat
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS