SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A piac jól fogadta a tegnapi EKB bejelentést - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A piac jól fogadta a tegnapi EKB bejelentést
Tegnap tartotta kamatdöntő ülését az Európai Központi Bank. Draghi-ék bejelentették, hogy az eszközvásárlást meghosszabbítják a jövő év végéig, ám a program keretösszegét lecsökkentették - fejtette ki Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 12. 09. péntek 08:58

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorekbkamatdöntésqeeszközvásárlás

Tovább folytatódott a rally a világ tőzsdéin tegnap, miután az EKB kamatdöntő ülésén a kamatok változatlanul maradtak és a QE program meghosszabbítása mellett döntöttek. A főbb piacok mind nagyobb pluszokat mutattak, a DAX 1,96%-ot ment, az FTSE 1,81%-ot, az S&P 500 1,32%-ot a Dow Jones 1,55%-ot emelkedett. A tegnapi pozitív hangulat átragadt ma reggeli ázsiai kereskedésre is, a Nikkei 1,23%-ot az ausztrál S&P 0,31%-ot a tajvani Taiex 0,18%-ot emelkedett.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS