SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Elképesztően nagyot ugrott az olaj árfolyama - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Elképesztően nagyot ugrott az olaj árfolyama
A hétvégén két fontos esemény is történt, aminek hatására az olaj ára a 2015 júliusában látott csúcsok közelébe ugrott. A háttérben koordinált megállapodást sejtenek az elemzők, mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2016. 12. 12. hétfő 08:52

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorolajwtiopecnem opecoroszországmexikó

A hétvégén Bécsben a nem OPEC országok (Oroszország és 11 másik ország) is megállapodtak kitermelésük csökkentéséről, a várt 600 ezer hordóhoz képest napi 558 ezer hordóval eshet vissza a kibocsátás. Az olaj árának további lendületet adott Szaúd-Arábia minisztere, aki a döntést követően úgy nyilatkozott, hogy a november végén kötött megállapodáshoz képest még nagyobb mértékű csökkentést hajt végre. Az olaj ára a 2015 júliusban látott csúcsok közelébe ugrott, mivel az elemzők egyértelműen koordinált megállapodást látnak az események mögött, amely rövid távon már elégséges lehet ahhoz, hogy kínálati deficitet okozzon. Hosszabb távon azonban még mindig kérdéses az amerikai palaolajtermelők reakciója, amelyek a várakozások szerint már akkor növelhetik kitermelésüket, mielőtt az olaj a 60 dolláros szintet megközelíti. A Goldman Sachs véleménye szerint 2017 első negyedévében az amerikai kitermelők 800 000 hordóval növelhetik kibocsátásukat éves szinten, ha a WTI 55 dollár közelében marad.

Mivel az elemzők egyértelműen koordinált megállapodást látnak az események mögött, amely rövid távon már elégséges lehet ahhoz, hogy kínálati deficitet okozzon.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS