SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ma veszi kezdetét a FED két napos kamatdöntő ülése - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ma veszi kezdetét a FED két napos kamatdöntő ülése
A FED kamatdöntő ülésén szinte már borítékolható az eredmény. Amire igazán érdemes figyelnünk, az Janet Yellen szavai, hiszen a jövő évet illetően tőle tudhatunk meg fontos részleteket, mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 12. 13. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
kiss tamasequilorfedkamatdöntésjanet yellenkamat emelésamerikai gazdaságtrump

A hét kiemelt eseménye az amerikai kamatdöntés lesz. Szerda este ér véget a jegybank kétnapos kamatmeghatározó ülése, a határidős árazások alapján 92% az esélye, hogy 25 bázispontos, míg 8% az esélye, hogy 50 bázispontos kamatemelést hajt végre a Fed. A legutóbbi ülésen 2 jegybankár (Mester és George) szavazott kamatemelésre, a közleményben kiemelték, hogy stabil a gazdasági növekedés, a munkaerőpiaci folyamatok kedvezőek, a lakossági fogyasztás kellő mértékben bővül, és a 2%-os inflációs cél is hamarosan elérhető lehet. Azóta Janet Yellen több alkalommal utalt rá, hogy itt az idő a kamatemelésre. Amikor Trump megnyerte az elnökválasztást, megugrottak az állampapírpiaci hozamok, ráadásul a leendő elnök kijelentette, hogy már régen kamatot kellett volna emelni. A tervezett gazdaságélénkítő csomag véghezvitele esetén hosszabb távon is emelkedhetnek az inflációs, és GDP várakozások, ez pedig a korábban vártnál intenzívebb kamatemelési ciklust indokolhat a következő években.

Ha Janet Yellen a várakozásokon túl újabb információt nem közöl, maradhat a jelenlegi árfolyam. Ellenkező esetben akár a paritás közeli árfolyam sem elképzelhetetlen.

A magyar fizetőeszköz az euróhoz képest nem valószínű, hogy jelentősen elmozdul.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS