SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az ikertornyok elleni merénylet óta nem látott szinteken - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az ikertornyok elleni merénylet óta nem látott szinteken az USD/HUF
A Fed kamatemelésén lovagolnak még mindig a piacok, aminek a dollár a legnagyobb haszonélvezője. Mind az euróval, mind pedig a forinttal szemben nagyon rég óta nem látott magas szinten van a zöldhasú - fejtette ki Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2016. 12. 16. péntek 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilordollárforinterősödés

Kedvezően alakultak a folyamatok a tegnapi kereskedésben, az összes nagy index pluszban zárta a napot. A DAX 1,08%-os pluszban zárt, az FTSE 0,72%-ot erősödött, de emelkedtek a S&P és a Dow indexek is.

 

Az ázsiai kereskedésben reggel folytatódott a pozitív hangulat. A japán Nikkei 0,66%-os emelkedést produkált a dollárral szemben gyengülő jen hatásától fűtve. A koreai Kospi 0,27%-t emelkedett, a hong kongi Hang Seng 0,11%-ot ment felfele, míg az ausztrál S&P 0,1%-ot esett.

 

A forint kereskedésében kivárásra számítunk a keddi MNB ülés előtt, a mai kereskedésben azonban még a pozíciózárások dominálhatnak. A 315-ös erős ellenállásba ütközve erősödött a forint, amely csapkodó kereskedésben akár a 310-es szintet is elérheti. Ugyanakkor további dollárerősödésre számítunk, az 1.03-as szintek felé indulhat az EURUSD.

A 2001-es merénylet óta nem látott szintekre került a forint a dollárral szemben.

Az euró/dollár az 1.04-es szintek alá is benézett a tegnapi kereskedésben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS