SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Izgalmakat tartogathat a kamatdöntő ülés utáni sajtók - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Izgalmakat tartogathat a kamatdöntő ülés utáni sajtóközlemény
Az MNB ülés utáni sajtóközleményből megtudhatjuk a csütörtökön megjelenő inflációs jelentés sarokszámait, valamint újabb híreket kaphatunk a 3 hónapos betét mértékének esetleges csökkentésével kapcsolatban - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2016. 12. 20. kedd 09:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorkamatdöntésmnbforint

2016 harmadik negyedévében a Monetáris Tanács nem változtatott az irányadó kamat értékén, a májusi kamatdöntés során bejelentett 15 bázispontos csökkentés óta a jegybank 0,9 százalékon tartotta az alapkamatot. Az utolsó, mai ülésnek sem az alapkamat lesz a témája, hanem az irányadó három hónapos jegybanki betéti eszköz tenderére vonatkozó 2017-es tervek. A tender korlátjának mértékéről ezentúl negyedévente határoz a Tanács, ma délután a 2017. első negyedév végi szintről dönt. A korlátozással a jegybank a pénzpiaci hozamok mérséklődésén keresztül kívánja elérni a monetáris kondíciók lazítását és a gazdasági növekedés ennek megfelelő mértékű ösztönzését. A Reuters konszenzusa szerint az MNB 2017 első negyedévére 700 milliárd forintban határozhatja meg a három hónapos betéti eszköz maximális állományát. A jegybank várakozásunk szerint a mai kamatdöntő ülésen nem módosít az irányadó rátán. A kamatdöntés mellett megismerhetjük a jegybank GDP és inflációs előrejelzéseinek fő számait is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS