SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem hatotta meg a forint árfolyamát a tegnapi MNB ülés - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem hatotta meg a forint árfolyamát a tegnapi MNB ülés
Nem lepte meg a piacot, hogy az MNB változatlanul hagyta az irányadó rátát. A 3%-os inflációs cél elérését 2018 első felére viszont előrehozták. A forint nem reagált érdemben a tegnapi eseményre - foglalta össze Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2016. 12. 21. szerda 09:19

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilormnbkamatdöntésforintinflációs cél

A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 0,90%-on hagyta a hazai alapkamatot tegnapi kamatdöntő ülésén, és a kamatfolyosó széleit sem módosította, mely megfelelt az előzetes várakozásoknak. A 3 hónapos betéti eszköz felső limitértékét 750 milliárd forintban határozták meg 2017 első negyedévére vonatkozóan, mely 150 milliárd forintos csökkentés, a jegybank a pénzpiaci hozamok mérséklődésén keresztül kívánja elérni a monetáris kondíciók lazítását, és a gazdasági növekedés ennek megfelelő ösztönzését, írták a közleményben. A 3%-os inflációs célérték elérésének várható időpontját kicsit előrehozták, most 2018. első felére teszik. A közlemény végén szerepel, hogy amennyiben a későbbiekben az inflációs cél elérése indokolja, a Monetáris Tanács kész a monetáris kondíciók további lazítására nem-hagyományos, célzott eszközök alkalmazásával. A forint érdemben nem reagált a bejelentésekre, némileg erősödni tudott az euróval szemben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS