Extra funkciókért lépj be!

Érdemes vételt keresni az EUR/HUF-ban a 310-es szintek környékén
Nem várhatóak érdemi mozgások a piacokon így közvetlen karácsony előtt, azonban a forintot érdemes lehet megvizsgálni. Tegnap az euróval szemben fontos támaszt ért el (310), ahol érdemes lehet megvenni a devizát - mondta el Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2016. 12. 22. csütörtök 08:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorforintdevizapiaceuró

A befektetők már az ünnepekre készülődnek, így nem várható érdemi elmozdulás a részvény- és devizapiacon. A forint árfolyama az euróval szemben tegnap elérte a 310-es szintet, így érdemes megvizsgálni a grafikon technikai képét, hiszen fontos támaszról beszélhetünk.

 

Látható, hogy november végén innen tört ki az árfolyam, ezt a támaszt tesztelte most vissza, és a közelben találhat a zölddel jelzett 50 napos mozgóátlag, és az alsó Bollinger-szalag is. Jó eséllyel most egy visszafogott ütemű forintgyengülés indulhat a 315-ös szint irányába, ahol megerősített ellenállás található. A 310-es szint közelében tehát érdemes lehet a vételi lehetőségeket keresni, az ideális stop-szintet 308,50 közelében lehet meghatározni, míg a célárfolyamot 315 alatt egy kicsivel.

 

Hosszabb távon úgy látjuk, hogy továbbra is a 305-315-ös sávban mozoghat az árfolyam, mely megegyezik a jegybank, és a hazai gazdaság komfortzónájával. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS