Extra funkciókért lépj be!

15 euró környékén jó vétel lehet a Deutsche Bank részvénye
Jó hírek érkeztek a Deutsche Bank háza tájáról, ugyanis a korábbi 14 milliárd bírsághoz képest csak 7 milliárd dollárt kell majd fizetnie a pénzintézetnek. A 14-15 eurós szint környékén lehet érdemes belépést keresni a részvényben - mondta el Varga Zoltán, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2016. 12. 23. péntek 09:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorrészvénydeutsche bankbírságvétel

Lezárultak a találgatások a Deutsche Bank amerikai bírságával kapcsolatban, a korábbi 14 milliárd dollárhoz képest csupán 3,1 milliárdot kell csak fizetnie a német banknak. Ehhez hozzájön még 4,1 milliárd dollár fogyasztói terhekre fizetendő bírság, így a teljes összeg 7,2 milliárd dollár lett, ami csak a fele a korábban beharangozottnak. Ettől függetlenül a német cég, amelynek részvényei közel 21%-ot estek idén, továbbra is vizsgálatok tárgya több más ügyben, amelyek szintén magas bírságokkal járhatnak.

 

A Deutsche Bank grafikonján látható, hogy az elmúlt néhány hónapban a 10 eurós árfolyamról jelentősen emelkedett az árfolyam, így újabb vételi lehetőségeket egy negatív korrekció esetén, a 15-16 eurós tartományban érdemes majd keresni, ahol több fontos támasz is húzódik. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS