SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
315-nél érdemes lehet a long pozíciókat zárni az euró/ - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

315-nél érdemes lehet a long pozíciókat zárni az euró/forintban
Ha az elkövetkezendő napokban nem törik le a 309-es EUR/HUF támasz, akkor hamarosan kisebb forintgyengülésre számíthatunk a 315-ös szint felé. Itt érdemes lehet a long pozíciókat lezárni - fejtette ki Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 01. 02. hétfő 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorforinteurógyengülés2016bux

Igen jó évet zárt a hazai részvénypiac, a BUX index majdnem 34%-os emelkedéssel új történelmi csúcsot döntött, már 32 000 pont felett jár.

 

Eközben a forint árfolyama is igen stabil maradt, lényegében egy 5-6%-os sávban, a 303-318-as tartományban mozgott egész évben az euróval szemben.

 

Most éppen egy fontos emelkedő trendvonal közelében folyik a kereskedés, mely 309 alatt húzódik, amennyiben a következő néhány napban nem törik le szignifikánsan a támasz, hamarosan kisebb forintgyengülési hullám indulhat a 315-ös ellenállási szint irányába. A jelzett szint közelében érdemes majd zárni a long pozíciókat, mivel várhatóan nem tudja azt tartósan áttörni.

 

A mai kereskedésben visszafogott aktivitásra lehet számítani mind a részvény, mind a devizapiacon, hiszen több fontos tőzsde csak holnap nyit ki.

Most éppen egy fontos emelkedő trendvonal közelében folyik a kereskedés, mely 309 alatt húzódik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS