SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Milyen izgalmakat tartogat 2017 a tőzsdéken? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Milyen izgalmakat tartogat 2017 a tőzsdéken?
Trump beiktatása, a britek esetleges elszakadása, holland, francia, német választások és teljesen ellentétes jegybanki politikák. Számos izgalmat tartogat az idei év, mely biztosan nem múlik el nyomtalanul a tőzsdéken - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Private Banking referense.
Megjelent: 2017. 01. 03. kedd 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilor2017tőzsdefedekbeur/usdbux

Ma is pozitív hangulatban nyithatnak az európai tőzsdék, a vártnál magasabb kínai PMI adat hatására. Japánban kereskedési szünnap van, az idén a Fed jegyzőkönyve és az európai inflációs adatok lehetnek az első olyan események, melyek felrázzák a piacot az ünnepek után.

 

Pozitív meglepetést okozott a kínai feldolgozóipar. A Caixin által mért, kisebb és közepes vállalatok megszondázásán alapuló indexe decemberben 51,9 ponton állt, miközben az előzetes várakozások mindössze 50,7 pontról szóltak a novemberi 50,9 pont után. A mutató tavaly július óta a bővülést jelző 50-es határérték felett tartózkodik.

 

Tovább emelkedik 2017-ben az olaj árfolyama, a Brent kereskedése már 57 dollár felett áll. A legfrissebb hír szerint Kuvait már vissza is vágta termelését, napi 130 ezer hordóval. Ezzel 2,75 millió hordóra csökkent kitermelése. Az olaj árának emelkedése a jelenlegi helyzetben támogatja a részvényralit.

 

A török líra a reggel közölt inflációs adatok után ismét gyengülni kezdett, mivel a decemberi adat a várnál jóval magasabb áremelkedést mutatott mind éves, mind havi alapon. A maginfláció 7,5%-on áll a várt 7,1% helyett. A hétvégi terroresemény után még kevesebb az esélye, hogy a rendkívüli állapotot feloldanák.

 

A várhatóan megugró német fogyasztói árindexre és az Egyesült Államokból érkező ISM feldolgozóipari indexre figyelünk a mai nap. A dollár korrigálni kezdett ma hajnalban, azonba a fő trend továbbra is az amerikai deviza erősödésének irányába mutat, ezért a korrekciós hullámban kedvező short belépési lehetőség adódhat az euró-dollár keresztben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS