Extra funkciókért lépj be!

A Daimler korábbi vállalása, úgy néz ki hamarabb be fog igazolódni
A Daimler elnök-vezérigazgatója, 2011-ben jelentette be előtt, hogy az évtized végére újra a legnagyobb luxusautógyártóvá válnak. Nagyon úgy tűnik, hogy a vállalat a kitűzött dátumhoz képest 4 évvel korábban elérheti célját - mondta el Varga Botond, az Equilor üzletkötője.
Megjelent: 2017. 01. 04. szerda 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga BotondequilordaimlerautórészvényDieter Zetsche

Dieter Zetsche, a Daimler elnök-vezérigazgatója, 2011-ben jelentette be nagyközönség előtt, hogy az évtized végére újra a legnagyobb luxusautógyártóvá válnak. Akkoriban a BMW mögött kullogva álltak a Mercedes eladások és az Audi is éppen megelőzte őket, azonban 2014-től éles fordulat következett.

 

Miután az eladások megelőzték a dízelbotrány által is sújtott Audiét, egyre közelebb kerültek a BMW-hez is, és a novemberi eladási statisztikák alapján gyakorlatilag borítékolható, hogy 2016-ban a BMW-t is megelőzték, hiszen 2016 első 11 hónapjában 1.900.000 darab Mercedest értékesítettek, amely nagyon erős adatnak tűnik. Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a vállalat a kitűzött dátumhoz képest 4 évvel korábban elérheti célját.

 

A Daimler részvények az utóbbi hónapokban kitűnő formában vannak, igaz így is jócskán elmaradva a 2015 tavaszi csúcstól.

Kitűnő formában vannak az autógyártó részvényei
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS