SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Daimler korábbi vállalása, úgy néz ki hamarabb be fog - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Daimler korábbi vállalása, úgy néz ki hamarabb be fog igazolódni
A Daimler elnök-vezérigazgatója, 2011-ben jelentette be előtt, hogy az évtized végére újra a legnagyobb luxusautógyártóvá válnak. Nagyon úgy tűnik, hogy a vállalat a kitűzött dátumhoz képest 4 évvel korábban elérheti célját - mondta el Varga Botond, az Equilor üzletkötője.
Megjelent: 2017. 01. 04. szerda 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga BotondequilordaimlerautórészvényDieter Zetsche

Dieter Zetsche, a Daimler elnök-vezérigazgatója, 2011-ben jelentette be nagyközönség előtt, hogy az évtized végére újra a legnagyobb luxusautógyártóvá válnak. Akkoriban a BMW mögött kullogva álltak a Mercedes eladások és az Audi is éppen megelőzte őket, azonban 2014-től éles fordulat következett.

 

Miután az eladások megelőzték a dízelbotrány által is sújtott Audiét, egyre közelebb kerültek a BMW-hez is, és a novemberi eladási statisztikák alapján gyakorlatilag borítékolható, hogy 2016-ban a BMW-t is megelőzték, hiszen 2016 első 11 hónapjában 1.900.000 darab Mercedest értékesítettek, amely nagyon erős adatnak tűnik. Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a vállalat a kitűzött dátumhoz képest 4 évvel korábban elérheti célját.

 

A Daimler részvények az utóbbi hónapokban kitűnő formában vannak, igaz így is jócskán elmaradva a 2015 tavaszi csúcstól.

Kitűnő formában vannak az autógyártó részvényei
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS