SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Bloomberg is kiemelte a hazai részvényindex teljesítmé - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Bloomberg is kiemelte a hazai részvényindex teljesítményét
A Bloomberg ma reggeli összefoglalójában külön foglalkozik a magyar részvénypiaccal, kiemelve, hogy a BUX részvényei 2010 óta a legmagasabb értékeltségen forognak. A jó teljesítményt a jó gazdasági fundamentumok hajtják - emelte ki Varga Botond, az Equilor üzletkötője.
Megjelent: 2017. 01. 06. péntek 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilormonsantogyorsjelentésbux index

A tegnapi kereskedésben némileg elbizonytalanodtak az amerikai részvénypiacok, de továbbra sem számítunk érdemi negatív fordulatra. Itthon a BUX tegnap ismét új történelmi csúcsot állított be, mely elsősorban a Richter rendkívül jó teljesítményének volt köszönhető. Folytatódhat az optimizmus a mai kereskedésben is, délután azonban az amerikai munkaerőpiaci adatokra érdemes figyelni. A forint továbbra is erős maradhat, amennyiben tartósan a 308-as szint alá tud kerülni az euróval szemben, tovább erősödhet a hazai deviza, ez esetben akár a 303-304-es szint elérése is elképzelhető.

A jó gyorsjelentés ellenére nem erősödött nagyon a Monsanto árfolyama

2010 óta nem látott értékeltségen forognak a BUX komponensei
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS