SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Skóciában újabb függetlenségi népszavazás jöhet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Skóciában újabb függetlenségi népszavazás jöhet
Nicola Sturgeon, skót miniszterelnök, újabb függetlenségi népszavazásról beszélt, miután Theresa May a hard-brexit megvalósításáról beszélt a hétvégén. A font gyengüléssel reagált a beszédekre, mondta el Varga Zoltán az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 01. 09. hétfő 08:53

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilortheresa maynicola sturgeonbrexithard brexit

Theresa May tegnap a Sky News hírtelevíziónak nyilatkozott, és elmondta, hogy a britek készek elhagyni a közös európai piacot, ezzel a "hard-brexit" forgatókönyv valósulna meg. May a kilépést követően egy mindkét fél számára kedvező kereskedelmi megállapodást szeretne kötni az EU-val. Közben a skót miniszterelnök a BBC magazinműsorában elmondta, hogy valós forgatókönyv lehet egy újabb skót függetlenségi népszavazás, amennyiben a fenti forgatókönyv valósul meg.

 
A font árfolyama gyengüléssel reagált a kedvezőtlen hírekre, a dollárral szemben már az 1,22-es szint alatt járunk. A következő fontos támasz 1,21 felett húzódik, amennyiben a későbbiekben ez is szignifikánsan letörik, további csökkenés jöhet, és akár az 1,20-as, majd az 1,18-as szinteket is célba veheti a jegyzés. Mivel meglehetősen negatív a technikai kép a font szempontjából, az esetlegesen induló pozitív korrekciókat short belépésekre lehet célszerű kihasználni a következő időszakban.

 
A héten szerdán érkeznek fontos adatok az Egyesült Királyságból, a novemberi ipari termelés alakulását, majd a GDP várakozásokat is megismerhetjük. Csütörtök délután pedig Mark Carney, a brit jegybank elnöke tart beszédet.

Alapvetően negatív irányba mutat a grafikon, a következő fontos támasz 1,21 fölött található.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS