SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Dízelbotrány: közel a megállapodás, de drágább lesz a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Dízelbotrány: közel a megállapodás, de drágább lesz a vártnál
A hírek szerint megállapodáshoz közeledik a Volkswagen az amerikai hatóságokkal a dízel emissziós botránnyal kapcsolatban. Az ügy költségei úgy tűnik meg fogják haladni az eredetileg erre elkülönített 18 MRD eurós összeget - mondta el Varga Botond, az Equilor üzletkötője.
Megjelent: 2017. 01. 11. szerda 09:18

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorvolkswagentdibotránydízel

Tegnap megállapodás született az amerikai hatóságok és a Volkswagen között. Ennek értelmében a VW-t újabb, 4,3 milliárd dolláros bírság megfizetésére kötelezik, mellyel együtt a német gyártó tengerentúli büntetése már meghaladja a 23 milliárd dollárt. Ez az összeg nagyobb, mint amennyit a Volkswagen elkülönített a bírságok kiegyenlítésére, így a társaság rövidlejáratú hitelfelvétellel tervezi pótolni a fennmaradó összeget, amelyet már korábban megigényeltek. Ugyanakkor a VW jelezte, hogy emiatt a negyedik negyedéves eredményeknél a céltartalékolás további 3 milliárd euróval nő, amely egyszeri tétel. A Bloomberg szerint a Volkswagen a mostani bírsággal már lezárhatja, legalábbis részben, az amerikai bírósági fejezetet és ismét a jövőre fókuszálhat. Várhatóan nagyobb bírság a közeljövőben nem esedékes, de mi kissé óvatosabbak vagyunk, Donald Trump január 20-i beiktatása után nem kizárt, hogy visszanyúl az autógyártóhoz.

A Volkswagen részvények az utóbbi napokban éppen kiléptek a hosszú ideig tartó 100-140 euró közötti sávból.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS