SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kiszivárogtak a hírek: Theresa May kitart a hard Brexit me - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kiszivárogtak a hírek: Theresa May kitart a hard Brexit mellett
Tovább esett a font a dollárral szemben, a kábel kurzusa több, mint 32 éves mélypontra ért. Theresa May keddi beszédének részleteit szivárogtatták ki, amely megerősíti a kemény, azaz a hard Brexitet - mondta el Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 01. 16. hétfő 09:13

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilorbrexittheresa maykilépésvámuniohard brexittrump

Izgalmas hét vár a piacokra: bár az amerikaiak csak holnaptól csatlakoznak a kereskedéshez, a devizapiacokat már felkavarta a keddi Theresa May beszédről kiszivárgott információ. A brit kormányfő teljeskörű, azaz hard brexitről beszélhet tudta meg vasárnap a The Sun on Sunday, a The Sunday Times és a The Sunday Telegraph. Az egybehangzó információt névtelen kormányzati forrásra hivatkozva közölték. A font jelentősen gyengült, a dollárral szemben az 1,20 alatti szinten is járt. Ma Mark Carney, a brit jegybank elnöke is megszólal, először 2017-ben.

 

Pénteken iktatják be Donald Trumpot, a hétvégén, a Timesnak adott interjújában az új amerikai elnök éles hangon bírálta Angela Merkel menekültpolitikáját és egyértelmű utalásokat tett arra is, hogy felülvizsgálhatók lennének az Oroszország elleni szankciók, ha az orosz fél tárgyalna a fegyverzetcsökkentésről. A brexittel kapcsolatos szavai is figyelemreméltók, dícsérte a döntést és véleménye szerint jót tesz majd Nagy-Britanniának az elválás. Gyors és kedvező kereskedelmi szerződést kínál majd a briteknek. Arra számít, hogy további országok is elhagyhatják az Uniót.

A font jelentősen gyengült, a dollárral szemben az 1,20 alatti szinten is járt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS