SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Theresa May szavaira figyel ma Európa - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Theresa May szavaira figyel ma Európa
Ma ismerteti 12 pontból álló brexit-tervét Theresa May, mellyel előzetes értesülések szerint a hard Brexit forgatókönyv valósulhat meg. A bejelentés jelentős hatást gyakorolhat a font árfolyamára, mely a bejelentést követően ismételten a tavaly októberi mélypontokig gyengülhet.
Megjelent: 2017. 01. 17. kedd 09:02

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorbrexittheresa mayfontforint

Ma a piac az angolokra figyel, hiszen 12:45-kor ismerteti Theresa May a 12 pontból álló brexit-tervét, ezzel kapcsolatban fontos, hivatalos részletek jelentek meg. Az Egyesült Királyság nem részlegesen távozik az Európai Unióból, tehát kvázi a hard-brexit forgatókönyv valósulhat meg. Azonban fontos kiemelni, hogy törekedni fognak a kedvező, "szabad" kereskedelmi megállapodások megkötésére, melyet akár úgy is lehet értelmezni, hogy a vámuniót valamilyen formában szeretnék fenntartani, ugyanakkor a svájci, és norvég modell lehetőségét kizárták. A külföldi munkaerő fogadását nem zárják ki, azonban valószínűsíthető, hogy itt felső limitet szeretnének bevezetni. A felemás, de a hétvégén, a brit sajtó által megszellőztetett híreknél kedvezőbb információk miatt korrigálni kezdett a font árfolyama.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS