SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Theresa May nyilatkozott, jelentősen erősödött a font - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Theresa May nyilatkozott, jelentősen erősödött a font
Theresa May megtartotta tegnap a brit kiválással kapcsolatos beszédét. Elhangzott, hogy hard Brexit lesz, de törekedni fognak olyan megállapodásra, ami mind nekik, mind az EU-nak kedvező lesz - foglalta össze Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2017. 01. 18. szerda 09:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilortheresa mayeubrexitkiválásfont

Tegnap megtartotta várva várt beszédét Theresa May, a font jelentősen erősödött. A miniszterelnök elmondta, hogy "hard-brexit" lesz, az Egyesült Királyság kis részben sem marad az Európai Unió tagja, és nem fog a norvég, vagy a svájci modellhez hasonló megállapodásra törekedni Brüsszellel. Ezzel eldőlt, hogy az európai egységes piacról is kilépnek, így a munkaerőáramlást is ellenőrizni, és korlátozni fogják. Várakozásunk szerint egy felső limitet határozhatnak meg, illetve a magasabban kvalifikált munkaerőt engedik be az országba. A tárgyalások során megbízható, rugalmas partnerek lesznek, és egy globális kereskedelmi nagyhatalmat szeretnének kiépíteni. A piac megkönnyebbült, mivel May beszéde optimista volt, és a parlament mindkét házának jóváhagyására lesz szükség a brexithez. Tegnap reagált a skót kormányfő, Nicola Sturgeon szerint katasztrófával fenyeget a "hard-brexit", és egyre nagyobb a valószínűsége, hogy Skócia ismét függetlenségi népszavazást ír ki, mely a korábbi nyilatkozatok szerint 2018-ban várható. Donald Trump ígérete szerint előre hozzák az Egyesült Államok, és Nagy-Britannia között kötendő, szabadkereskedelmi megállapodással kapcsolatos tárgyalások megindítását.

A GBPUSD árfolyama az 1,20-as szintről egészen 1,24 fölé tudott emelkedni
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS