SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
EUR/USD: kedvező beszállási szint lehet az 50 napos mozg - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

EUR/USD: kedvező beszállási szint lehet az 50 napos mozgóátlag
A mai délutánon lesz az EKB kamatdöntő ülés, ahol az elemzők nem számítanak semmilyen változtatásra. A kommunikációra érdemes figyelni, ami, ha optimista lesz, akkor erősödhet az euró - ennek kapcsán vizsgáltuk meg a technikai képet Varga Zoltánnal, az Equilor elemzőjével.
Megjelent: 2017. 01. 19. csütörtök 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequiloreur/usdmario draghikamatdöntésekb

Ma délután tartja kamatdöntő ülését az Európai Központi Bank. Várakozások szerint nem várható semmilyen bejelentés, mivel a legutóbbi ülésen hosszabbították meg az eszközvásárlási programot az idei év decemberéig, ugyanakkor áprilistól csak 60 milliárd euró lesz a havi keretösszeg. Az eurózónában az infláció 1,1%, mely bíztató, ugyanakkor messze van a jegybank 2%-os célszintjétől. Amennyiben az inflációs folyamatokkal kapcsolatban Draghi optimista hangot üt meg, erősödhet az euró.

 

Ennek kapcsán érdemes megvizsgálni az euró-dollár árfolyamgrafikonját, mit mutat jelenleg a technikai kép. Látható, hogy az elmúlt napokban sikerült kitörni a csökkenő trendvonal alól, így egyelőre a negatív korrekcióban érdemes lehet eurót venni a dollár ellenében. Az 50 napos mozgóátlag kedvező beszállási szint lehet 1,0576-nál, a stop-szintet pedig a 30 napos mozgóátlag alatt célszerű elhelyezni, mely 1,0522-nél található. A célárfolyamot 1,0725 közelében lehet megjelölni, a következő emelkedő hullám addig tarthat. A mai kamatdöntést követő sajtótájékoztató közben megnövekedhet a volatilitás, de alapvetően felfelé mutat a grafikon.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS