SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A héten három esemény is mozgathatja a török fizetőesz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A héten három esemény is mozgathatja a török fizetőeszköz árfolyamát
A héten Törökországra figyelünk, ahol lesz kamatdöntő ülés és várhatóan csökkenni fog az irányadó ráta, lesz népszavazás és végül a Fitch is ítéletet fog mondani az országról - foglalta össze Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2017. 01. 23. hétfő 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilortörökországkamatdöntéserdogannépszavazáslíra

Szombaton jóváhagyta a török parlament az alkotmánymódosítás tervét, ezt követően népszavazást írnak ki, melyet várhatóan tavasszal tartanak majd. Amennyiben megszavazzák, Erdogan államfői jogkörei jelentősen bővülnek (jelenleg korlátozottak e jogkörök), és elnöki rendszer jön létre. A török líra továbbra is kritikus szinteken mozog, és nem lesz hiány izgalmakban a héten, hiszen holnap kamatdöntő ülést tart a török jegybank (a konszenzus szerint az alapkamatot 50, a hitelrátát 75 bázisponttal emelhetik), illetve pénteken mond ítéletet a Fitch Ratings, és várhatóan a befektetésre nem ajánlott (bóvli) kategóriába rontja le a minősítést, a másik két nagy hitelminősítőnél már korábban megtörtént a leminősítés.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS