SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha jól sikerül a brit GDP, akkor tovább emelkedhet a font - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha jól sikerül a brit GDP, akkor tovább emelkedhet a font a dollárral szemben
Ma érkeznek a brit GDP adatok, amelyek, ha a vártnál egy picit is jobban sikerülnek majd, akkor a font tovább erősödhet. Ez a trend valószínűleg nem lesz tartós, így hát érdemes belépést keresni - foglalta össze Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 01. 26. csütörtök 09:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilornagy-britanniaangol fontgdp adat

GDP, növekedés, ez áll a hét második felének fókuszában. Az Egyesült Királyság negyedik negyedéves GDP-adatait ma teszik közzé, erre várnak a font kereskedői, hogy tovább erősödhessen a deviza. A piaci várakozások 2,1%-os éves és 0,5%-os negyedéves alapú növekedésről szólnak. Az Egyesült Államoknól pedig a negyedik negyedéves GDP-jének első becslése érkezik pénteken, amely a várakozások szerint 2,1%-ra enyhülhetett az előző negyedévi 3,5%-os értékről. Negyedéves bázison ez jelentős visszaesés, mely mögött elsősorban a gyengébb személyes fogyasztás állhatott, de éves összehasonlításban már kedvezőbb a kép.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS