SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Goldman jelentősen megemelte a MOL célárát - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Goldman jelentősen megemelte a MOL célárát
Sűrű hét elé nézünk: az USA-ban és Európában is meghatározó makroadatok érkeznek. A gyorsjelentés szezon fele már lecsengett a tengerentúlon, de a nagy nevek közül a héten még érkezik a Facebook, az Amazon és az Apple negyedéves beszámolója is.
Megjelent: 2017. 01. 30. hétfő 09:13

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequilormakroadatokgyorsjelentésmolcélárgoldman

Sűrű hét elé nézünk a nemzetközi piacokon: az Egyesült Államokban ma a GDP kétharmadát kitevő személyes fogyasztási adatokat publikálnak, míg szerdán és pénteken foglalkoztatottsági adatok érkeznek. Szerda este kamatdöntő ülést tart a Fed, ahol leginkább a jegybanki retorikára figyelünk, nem várunk kamatmódosítást. Szintén kamatdöntő ülést tart csütörtökön a brit jegybank, emellett kedden az eurózóna legfrissebb GDP-adata és a német munkanélküliségi ráta is hatással lehet a kereskedésre. Az amerikai gyorsjelentési szezon már túl van a felén, de a héten még olyan nagyágyúk jelentenek, mint az Apple, a Facebook és az Amazon. Európában többek között a Daimler és a Deutsche Bank teszi közzé negyedéves beszámolóját.

A Goldman Sachs pénteken 26 830 forintra emelte a MOL célárfolyamát, a részvényekre kitűzött ajánlást pedig semlesről vételre húzták fel.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS