SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Verte az elemzők várakozásait az almás cég gyorsjelent - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Verte az elemzők várakozásait az almás cég gyorsjelentése
Az Apple tegnap zárás utáni gyorsjelentése felülteljesítette az elemzők várakozásait, aminek az okát ismét az Iphone eladásokban kell keresni. A jó hírekre több, mint 3%-ot emelkedtek a részvények - foglalta össze Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2017. 02. 01. szerda 09:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorapplegyorsjelentésiphoneipad

Az Apple tegnapi jelentésében a várakozásokat felülmúlva teljesített, bevételben és profitban is megverte az elemzői várakozásokat. A pozitív eredmény hajtóereje a legújabb iPhone volt amelyből a cég CFO-ja szerint az előző negyedévben végig hiány mutatkozott, csak januárra lett meg a kereslet és a kínálat egyenlősége. A bevételek 3,3%-kal új rekordszintre, 78,4 milliárd dollárra emelkedtek az előrejelzett 77,3 milliárd dollárhoz képest, 3,36 dolláros részvényenkénti nyereséggel, az előrejelzett 3,22 dollárhoz képest. Az eredmények hatására a részvényárfolyam 3,5%-ot emelkedett a kereskedés után. Egy felhő azonban van a horizonton: A cég második negyedéves bevételét 51,5 és 53,5 milliárd dollár közé teszi, ami az 53,8 milliárd dolláros elemzői konszenzus alatt van.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS