SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nagyon szépen muzsikál az amerikai gyorsjelentési szezon - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nagyon szépen muzsikál az amerikai gyorsjelentési szezon
Az elmúlt 24 órában inkább az amerikai gyorsjelentési szezon teljesített jól, a kiváló Apple beszámoló után a Facebook is pozitív számokkal rukkolt elő. Ma zárás után pedig az Amazon fog jelenteni - foglalta össze Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 02. 02. csütörtök 09:19

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorgyorsjelentésekapplefacebookamazondaimlerdeutsche bankjegybankok

Rekord eladásokat, bevételt és nyereséget tett közzé a Daimler ma reggeli jelentésében, azonban alulmaradt az elemzők várakozásától. A cég körülbelül 3 millió autót adott el a 2016 negyedik negyedévében, de ezzel is csak 3,58 milliárd euró operációs nyereséget (EBIT) tudott felmutatni, az elemzők által várt 3,74 milliárd euró helyett. Az osztalékra vonatkozó várakozás is csökkent, 3,25 euró lesz csak várhatóan részvényenként, a várt 3,5 euró helyett. A cég egyébként 2016 egészére a vártnál valamivel magasabb nyereséget prognosztizál, míg 2017-re az operatív nyereség, a bevétel és a szállítások számának növekedését is várja.

 

A Deutsche Bank 2016 negyedik negyedéves jelentése elmaradt az elemzői várakozásoktól, mivel a cég problémás pénzügyei miatt sok ügyfél elvándorolt. Jó hír, hogy a hitelkereskedésből származó bevétel, amely a bank legnagyobb bevételi forrása, 11%-ot emelkedett az egy évvel ezelőtti számokhoz képest, 1,38 milliárd euróra, de még így is alulmaradt a céget követő elemzők 1,68 milliárd eurós konszenzusától. A tőkekereskedésből származó bevétel 23%-os csökkenéssel 428 millió eurós eredményt tudott produkálni. Az elemzők itt stagnálást vártak, tehát ebből a szempontból is csalódást okozott a bank. Az új vezérigazgató John Cryan igyekszik leépíteni az elődei által kiépített kereskedési osztályokat, hogy emelni tudja a bírságok miatt megcsappant tőkekövetelményi mutatókat. Kiemelte, hogy a 2016-os év rosszabb eredménye a bank modernizálásának és fejlesztésének eredménye, amelynek köszönhetően a bank sikerrel tudja majd venni a jövő akadályait.

 

Közel 3%-ot erősödtek a Facebook részvényei, miután a vállalat a várakozásokat meghaladó eredményekről adott számot. Az EPS 1,41 dollárt ért el a konszenzusban várt 1,34 dollárral szemben, a teljes bevétel 8,81 milliárd dollár volt a várt 8,47 milliárd dollár helyett és a felhasználók száma is a várt feletti emelkedést mutatott.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS