SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Zuhantak a Ralph Lauren részvényei, lemondott a cég CEO-j - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Zuhantak a Ralph Lauren részvényei, lemondott a cég CEO-ja
Nem remekelnek mostanában a Ralph Lauren ruhagyártó cég részvényei, hiába haladták meg a negyedéves számok az elemzői konszenzust. Rossz állapotban van a vállalat, a vezérigazgató tegnap be is nyújtotta lemondását - mondta el Saághy Pál, az Equilor Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2017. 02. 03. péntek 09:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorralph laurenruhadivatgyorsjelentésrészvényesés

Rájárt a rúd az amerikai Ralph Lauren részvényeire, az árfolyam 12,3%-ot esett. A vállalat negyedéves gyorsjelentése mellett közölte, hogy lemondott a vezérigazgató. A ruházati cég feje, Stefan Larsson 2015 novembere óta töltötte be a CEO-i posztot, de az ő vezetésével sem sikerült egyenesbe hozni a vállalatot. Larsson 2017 májusáig marad a poszton, az utódkeresés már megindult. A Ralph Lauren bevétele a legutóbbi negyedévben 12%-kal 1,71 milliárd dollárra esett vissza, amely egybevágott a konszenzussal. A nettó profit 131 millió dollárról 82 millió dollárra szűkült, az egyszeri tételek nélkül vett eredmény részvényenként 2,27 dollárról 1,87 dollárra csökkent. A piaci konszenzus ennél pesszimistább volt, 1,64 dollárról szólt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS