SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az elmúlt öt évben nem láttunk ilyen jó teljesítményt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az elmúlt öt évben nem láttunk ilyen jó teljesítményt a Richter-nél, mint most
Rekord értékű nettó profitról tett tanúbizonyságot a Richter 2016 utolsó negyedévében, ezzel az elmúlt öt évben nem látott teljesítményt nyújtotta. A reggeli kereskedésben erősödésre számíthatunk az árfolyamban - fejtette ki Kiss Mónika, az Equilor Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 02. 06. hétfő 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorgyorsjelentésrichterszámoknegyedév

A Richter a vártnál magasabb árbevételről, bruttó fedezetről és nettó profitról szóló gyorsjelentést tett közzé. Egyedül az üzemi eredmény maradt el némiképp a várakozásoktól.

 

Euróban mérve negyedéves összehasonlításban, éves alapon mérve jelentős, 22%-os export emelkedést láthattunk az értékesítésekben. Ehhez elsősorban Magyarország (6%), az EU 15 országok (11%) és a FÁK országok járultak hozzá (Oroszország 29%, Ukrajna 22%). Domináltak az egyesült államok-beli (41%) és a kínai (207%) eladások is. A Vraylar értékesítéséből az Allergan által fizetett ún. royalty mértéke 2016-ban elérte a 17,3 millió dollárt, ebből 3,4 millió dollár még az előző negyedévben érkezett. A fedezeti hányad az év végére 57,8%-on állt, ez kissé magasabb a konszenzusos 57%-os értéknél, de alacsonyabb a tavalyi 60,4%-nál.

 

Az üzemi eredmény elmaradása a várttól inkább egyszeri tétel által terhelt a korábbiakhoz hasonlóan ebben a negyedévben is: a Bemfola amortizációs költség felmerülésének és a Finox konszolidációba történő bevonásához kapcsolódó költségeinek a következménye.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS