SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hiába a jó gyorsjelentés, a rossz hangulat lefele tolja a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hiába a jó gyorsjelentés, a rossz hangulat lefele tolja a Richter-t
A január kedvezett a részvénypiacoknak, ám februárban megtorpanás látszik, elsősorban Trump intézkedéseinek köszönhetően. A Richter is felszívta a rossz hangulatot és több, mint 2%-ot esett - fejtette ki Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 02. 07. kedd 09:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorrészvénypiacunicredittrumpolajrichter

A Richter gyorsjelentése után csütörtök este érkezik a következő fontos, kelet-európai piacokat érintő információ: ekkor teszi közzé az MSCI a szokásos indexátsúlyozásra vonatkozó közleményt, amely majd a hónap elteltével lép érvénybe. Már az előző negyedévben is sokan számítottak arra, hogy a Moneta cseh bankrészvény bekerül az indexbe, most is hasonló spekulációk viszik feljebb a részvény árfolyamát. A magyar részvényekkel kapcsolatban ilyen spekuláció nem merült fel.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS