SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Még mindig szenvednek az olasz bankok, hatalmas veszteség - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Még mindig szenvednek az olasz bankok, hatalmas veszteség az UniCredit-nél
Az olasz bankok közül legutóbb az UniCredit-nek ismerhettük meg a negyedéves számait, amiből kiderült, hogy csaknem 14 milliárd eurós vesztesége van. Ez most nagyon rossz hír, mivel pont most szeretnének tőkét emelni - fejtette ki Saághy Pál, az Equilor vezető üzletkötője.
Megjelent: 2017. 02. 10. péntek 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorbankszektorolasz bankokunicreditmonte paschi

Hatalmas veszteséget produkált az Unicredit a negyedik negyedévben. Az olasz bank 13,6 milliárd dollárnyi veszteséget halmozott össze a negyedik negyedévben, melynek oka elsősorban a nem teljesítő hiteleken keletkezett leírás. A rossz eredmény nem jön jól a cégnek, hiszen az éppen most próbál 13 milliárd eurós tőkeemelést végrehajtani, amit a befektetők különösen árgus szemekkel figyelnek, miután egy másik olasz bank a Monte Paschi tőkeemelése a közelmúltban sikertelenül zajlott le.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS