SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A WTI olaj jegyzése az 50-55 dolláros sávnál elakadhat - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A WTI olaj jegyzése az 50-55 dolláros sávnál elakadhat
Múlt héten nagyot ment az olaj, de hosszabb távon is fenntartható az emelkedés? Az árfolyam felívelését kedvező piaci jelentések fűtötték, de érdemes ezeket részleteiben vizsgálni, ahol már sokkal árnyaltabb a kép - mondta el Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 02. 13. hétfő 09:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Bálintequiloropecolajnövekedés

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) szerint az OPEC várakozáson felül teljesítette a kitermelés csökkentésére vonatkozó megállapodását. Az ügynökség havi jelentéséből kiderült, hogy számításaik szerint az előírt napi 1,2 millió hordós szűkítésből már 1 milliót teljesítettek a felek januárban. Az ügynökség arra emlékeztet, hogy a mostani több, mint 80%-os teljesítési arány jóval nagyobb, mint amit az OPEC legutóbbi, 2009-es programja alatt tapasztaltak. Az IEA számítasa szerint például Szaúd-Arábia az előírtnál napi 70 ezer hordóval nagyobb mértékben, azaz napi 560 ezer hordóval vágta vissza olajtermelését. Ezzel szemben az OPEC második legerősebb tagja, Irak az előírt mennyiség csupán felét teljesítette, miközben a rendkívül nehéz helyzetben lévő Venezuela 18%-os végrehajtást produkált. Utóbbi azért érdekes, mert 2016 során Venezuela volt a kitermelés csökkentés szószólója.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS