SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Elérkeztünk Janet Yellen első kongresszusi meghallgatás - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Elérkeztünk Janet Yellen első kongresszusi meghallgatásához a Trump-érában
A Bloomberg szemléletes ábrán magyarázza a jelenlegi Fed politikát, amelyet Janet Yellen képvisel majd a délutáni meghallgatáson. A munkanélküliség és infláció ollójában jelenleg az óvatos kamatemelés a követendő út, legalábbis az FOMC február 1-i közleményéből ez derült ki.
Megjelent: 2017. 02. 14. kedd 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilortrumpyellenkongresszusmeghallgatásusa

Janet Yellen kétnapos kongresszusi meghallgatása hazai idő szerint 16 órától kezdődik. Ma ismerhetjük meg a monetáris politikáról szóló jelentést és válaszol a törvényhozók kérdéseire is. A kamatpolitika, a dollár helyzete és a Dodd-Frank törvény egész más megvilágításba került, amióta Donald Trump elnöksége elkezdődött, a Bloomberg élő közvetítéssel és kiemelt figyelemmel kezeli az eseményt. A meghallgatáson szóba kerülhet a Fed mérlegének esetleges leépítése is, korábban több jegybankár említést tett róla, hogy erről csak a monetáris folyamatok normalizálása után fognak dönteni. A Trump adminisztráció várható fiskális politikájának hatásairól is kérdezhetik Yellen-t, ez ügyben várhatóan a jegybankelnök elmondja majd, hogy szorosan követik az inflációs, és munkaerőpiaci folyamatokat, és ezek függvényében döntenek a kamatemelési ciklus ütemezéséről. Korábban a 4,5%-os munkanélküliségi rátát jelölte meg fontos szintként, mely alatt agresszív kamatemelésbe kezdenének. A határidős árazások alapján jelenleg 30% az esélye a márciusi kamatemelésnek, és az idei évben a piaci szereplők inkább 2 kamatemelésre számítanak, szemben a jegybankárok várakozásaiban szereplő 3 szigorító lépéssel. Janet Yellen elnöki megbízatása 2018 januárjában lejár, és várhatóan jövő év közepétől a Trump által delegáltak lesznek többségben a jegybankban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS