SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kínai cég gyárthatja a jövőben az Iphone kijelzőit - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kínai cég gyárthatja a jövőben az Iphone kijelzőit
Warren Buffett cégének portfóliója olyan részvényekkel gazdagodott, mint három nagyobb légitársaság az American, a Delta és a United Airlines, valamint vett Monsanto és Apple papírokat is. Az utóbbi cég felől érdekes hírek érkeztek - számolt be Medveczky Márton, senior elemző.
Megjelent: 2017. 02. 15. szerda 09:32

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
medveczky mártonequilorwarren buffetberkshire hathawayrészvényekapple

Közzétette befektetéseit a Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway. A cég többek között további Monsanto és Apple részvényeket vásárolt, de több mint 2 milliárd dollárra emelte cégenként a repülőgéptársaságokra tett tétjeit is, többek között az American Airlines, a Delta és a United részvényeit vette. A bejelentés hatására a mind a három légitársaság részvényei emelkedtek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS