SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kisebb korrekció után új történelmi csúcs jöhet a Tes - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kisebb korrekció után új történelmi csúcs jöhet a Tesla árfolyamában
Az elmúlt időszakban sok érdekes hír érkezett a Tesla háza tájáról. A héten kezdik az új, Model 3 próbagyártását, ami ha jól sikerül, akkor kisebb korrekció után újabb történelmi csúcs jöhet a cég részvényében - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Private Banking referense.
Megjelent: 2017. 02. 16. csütörtök 09:10

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorteslaelon muskmodel 3donald trumprészvény

A héten zajlik a Tesla új modelljének a Model 3-nak a próbagyártása, mely a február 22-én érkező gyorsjelentés előtt véget is ér. Kiemelt szerepe lesz a próbagyártás eredményének, mely várhatóan jelentős hatással lesz a cég részvényeinek árfolyamára. Már csak néhány százalékra van a korábbi 291 dolláros történelmi csúcs, azonban a december óta tartó dinamikus emelkedés a következő napokban megtorpanhat, míg konkrétumok nem érkeznek a próbagyártást és a elmúlt negyedéves eredményeket illetően.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS