SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A technikai kép további jen gyengülést jelez - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A technikai kép további jen gyengülést jelez
A japán jegybankelnök egy interjúban arra hívta fel a figyelmet, hogy az alacsony kamatok miatt problémák adódhatnak a későbbiekben. A jen a nyilatkozatra érdemben nem reagált, azonban a technikai kép alapján gyengülés jöhet - fejtette ki Varga Zoltán, az Equilor elemzője.
Megjelent: 2017. 02. 20. hétfő 09:06

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorkurodajapán jegybankjapán jen

Haruhiko Kuroda, a japán jegybank elnöke a Nikkei ázsiai kiadásának adott interjúban arra figyelmeztetett, hogy a tartósan alacsony kamatok miatt rendszerszintű probléma jelentkezhet a pénzügyi szektorban, elsősorban Európában, de később Japánban is. Az elmúlt években a jegybankok rekordalacsony szintre vitték le a kamatokat, az infláció, és a gazdasági növekedés ösztönzése érdekében, de most már időszerű lenne hosszútávú stratégiát kidolgozni a pénzintézetek alacsony jövedelmezőségének orvoslására. Kuroda szavaiból egyelőre nem lehet arra következtetni, hogy a japán jegybank a közeljövőben felhagy a laza monetáris politikával, de apró jelzésnek vehetjük, mivel korábban nem tett hasonló nyilatkozatot. A jen nem reagált erre a hírre, ma reggel tovább gyengül a dollárral szemben.

 

Látható, hogy jelenleg egy enyhén csökkenő trendcsatornában mozog a japán jen jegyzése, a 113-as szint alatt fordult a mozgás iránya ma hajnalban, így most ismét a 115-ös szint felé veheti az irányt. Az emelkedésben elsőként a pirossal jelzett 30 napos mozgóátlag 113,65-nél, majd a felső trendvonal 114,70-nél, ezt követően pedig a zölddel jelzett 50 napos mozgóátlag jelenthet ellenállási szintet, kicsivel 115 felett. Nem lesz tehát akadálytalan az emelkedés, de a jelenlegi technikai kép alapján a jen további gyengülésére számítunk a következő napokban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS