SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ilyen erős még nem volt idén a forint - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ilyen erős még nem volt idén a forint
Az elmúlt néhány nap oldalazó mozgása után megközelítette az euró árfolyama a 307-es szintet. Pénteki napon érkezik az S&P felülvizsgálata Magyarországot illetően, mely akár jelentősebb elmozdulást is okozhat az árfolyamban - véli Kiss Tamás, az Equilor Private Banking referens.
Megjelent: 2017. 02. 21. kedd 09:03

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorforinthitelminősítéss&pdollár

Tegnap zárva tartottak az amerikai tőzsdék, de ma teljes gőzzel folytatódik tovább a kereskedés. Ennek megfelelően a forint piacán sem a vezető magyar részvényekben nem láttunk nagyobb elmozdulást. Ha megnézzük a hazai fizetőeszköz chartját, akkor elmondható, hogy egy viszonylagosan szűk sávba szorult be mind az euróval, mind pedig a dollárral szemben. Az euróval szemben megközelítettük a 307 körüli kritikusnak számító szintet. A héten jelentős elmozdulást generálhat a pénteki S&P hitelminősítés.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS