SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Felvetődött a Frexit lehetősége, nagy a nyomás az euró - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Felvetődött a Frexit lehetősége, nagy a nyomás az eurón
Közelednek a francia választások és egyre nagyobb nyomás helyeződik az euróra. Ennek oka, hogy egyes elemzők a Brexit után már a francia eurozóna elhagyást is valószínűsítenek - foglalta össze Saághy Pál, az Equilor Befektetési Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2017. 02. 22. szerda 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilorfranciaországválasztásokfrexiteuróchfforint

Olyan jelzések érkeztek az amerikai jegybankárok felől az elmúlt napokban, hogy napirenden lehet márciusban a kamatemelés. A jelenlegi dollárerősödési trend mellett akár 298-300 forintig a dollár-forint árfolyama a közeljövőben. A napi grafikonon kirajzolódott fordított fej-váll alakzat technikailag is megerősíti a képet. A 292.50-es szint áttörése adhat biztosabb jelzést.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS