SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
9155 Ft-on eladásra minősítette a Citi az OTP részvény - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

9155 Ft-on eladásra minősítette a Citi az OTP részvényét ma reggel
Hiába teljesítették felül a várakozásokat a Telekom negyedéves számai, a befektetők csalódtak az osztalék mértéke miatt. Ma reggel a Citi 9155 Ft-on eladásra minősítette az OTP részvényeit - foglalta össze Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 02. 23. csütörtök 09:02

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilormagyar telekomotp bankcitieladás

Eladásra ajánlja a Citi az OTP részvényeit a korábbi semleges minősítésről, ugyanakkor célárfolyamukat 9155 Ft-ra emelték a korábbi 8600 Ft-ról. Kirobbanó nettó eredmény, de csalódást okozó jövő évi osztalék-így foglalhatjuk össze a Magyar Telekom tegnapi gyorsjelentését. A nettó profit soron a konszenzusos várakozásnál sokkal jobb eredmény született, melynek oka a nyereségadó mérséklődése eredményeként felszabaduló 16,8 mrd. forint halasztott adókötelezettség csökkenés, mely azonban nem jár pénzmozgással. A Telekom negyedéves és éves szinten is felülteljesítette az elemzői várakozásokat, de a befektetők várhatóan csalódottak lesznek a vártnál alacsonyabb (25 forint 2018-ra a várt 35 forint helyett) osztalék miatt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS