SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Negatív kimenetelre nagyon kicsit az esély a mai S&P dönt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Negatív kimenetelre nagyon kicsit az esély a mai S&P döntés kapcsán
Ma piaczárás után az S&P közölheti hitelminősítését a magyar államadóssággal kapcsolatban. Van arra esély, hogy a jelenlegi stabil kilátást pozitívra változtassák, azonban előfordulhat, hogy lesz módosítás - foglalta össze Saághy Pál, az Equilor Zrt. vezető üzletkötője.
Megjelent: 2017. 02. 24. péntek 09:08

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilors&phitelminősítéspéntekdöntés

A BBB-/A-3 besorolás várhatóan nem változik, a jelenlegi stabil kilátásokat pozitívra változtathatja az S&P. A múlt őszi felminősítés indoklásában az szerepelt, hogy az adósság gyorsabb leépítése és/vagy a monetáris transzmisszió erősödése hozhatna újabb pozitív lépéseket, a stabil kilátás pedig arra utalt, hogy akár el is maradhat most pénteken a közlemény is a S&P részéről. A hitelminősítők sorában a Moody's lesz a következő, március 3-án számíthatunk értékelésre.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS