SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A technikai kép szerint a forint gyengülni fog rövid táv - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A technikai kép szerint a forint gyengülni fog rövid távon
A pénteki S&P döntés értelmében, hazánk BBB- adósbesorolása meg lett erősítve stabil kilátással. A forintot nem hatotta meg az esemény, de a technikai kép szerint inkább gyengülni fog a hazai eszköz - véli Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 02. 27. hétfő 09:03

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorforintmnbs&pgdpállamadóssághitelminősítés

A S&P hitelminősítő szerint idén 3% körüli, a következő három évben pedig 2,5% körüli gazdasági növekedést vár. Az államadósság 2020-ig a GDP 65%-ára csökkenhet, amennyiben ez a folyamat gyorsabb lesz, újabb felminősítés várható.

 

Holnap délután az MNB ülésére figyelünk: mivel a decemberi intézkedéseket majd csak márciusban értékelik, valószínű "pro-forma ülés" lesz a holnapi. A döntéshozók kommunikációja azonban már most változhat. Várakozásunk szerint márciusban az irányadó három hónapos betéti eszköz felső limitjét további 100-150 milliárd forinttal (600-650 milliárd forintra) csökkenti a jegybank a második negyedévre vonatkozóan.

ű

A forint nem reagált érdemben a hírekre, azonban a technikai kép alapján a hazai fizetőeszköz gyengülésére számítunk rövid távon.

 

Az euró-forint árfolyama egy fontos emelkedő trendvonalról fordult az elmúlt napokban, mely fontos támaszt jelent továbbra is, 307,50 közelében. A következő fontos ellenállási szint a pirossal jelzett csökkenő trendvonal, illetve a 30 napos mozgóátlag 308,80-nál, szignifikáns áttörés esetén 310-ig nincs akadály az emelkedésben.

 

A dollár-forint grafikonja is emelkedésre utal, a 292,50-nél húzódó ellenállási szint áttörése esetén komoly tér nyílhat felfelé, ráadásul egy fordított fej és vállak alakzat is látható, melynek a nyakvonala a jelzett szintnél húzódik, az alakzati célárfolyam kitörés esetén 298-ra mutatna.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS