SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem blöffölt Trump, megerősítette a kongresszusnak is a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem blöffölt Trump, megerősítette a kongresszusnak is a korábbi ígéreteit
Tegnap ért véget Donald Trump kongresszusi beszéde, ahol korábbi választási ígéreteit ismét megerősítette. Jó néhány szektor profitálhat ezekből az intézkedésekből, köztük például a hadi és a gyógyszeripar is - foglalta össze Saághy Pál, az Equilor vezető üzletkötője.
Megjelent: 2017. 03. 01. szerda 09:14

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Saághy Pálequilortrumpobamacareadóreformkongresszusadóreform

Donald Trump tegnap a Kongresszus előtt tartott beszédében elmondta, hogy 1 000 milliárd dolláros, infrastrukturális beruházásokról szóló csomagot fognak benyújtani, és ehhez kért támogatást. Az elnök új egészségbiztosítási törvény megalkotását tervezi, az Obamacare törvényt kivezetné. A tervezett, átfogó adóreformot is csak e törvény megalkotása után tudják bevezetni, mivel látni kell, hogy pontosan mekkora forrás marad a költségvetésben. A védelmi kiadásokat is jelentősen növelné, melyből a haderő újjáépítésén túl a háborús veteránok körülményein is javítana. Trump ismét felszólította a NATO-partnereket, hogy a GDP 2%-ára növeljék a védelmi kiadásaikat.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS