SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A vártnál gyengébb eredményt közölt az OTP a gyorsjele - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A vártnál gyengébb eredményt közölt az OTP a gyorsjelentésében
Magasak lettek a kockázati költségek az OTP-nél. Ez a fő oka annak, hogy gyengébben alakult a negyedik negyedéves teljesítmény. Az osztalék mértékéről ma tudhatunk meg többet, mondta el Kiss Mónika az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 03. 03. péntek 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorotpgyorsjelentésosztalékrészvény

A vártnál gyengébb eredményt közölt az OTP, a nettó eredmény sorok a konszenzus alattiak, a kockázati költségek még a megemelt várakozásokat is meghaladták,egyedül a bevétel soron tudta a bank meghaladni az elemzői előrejelzéseket. ). A külföldi leányok közül Bulgária (12,5 mld forint) Szlovákia (4,8 mld forint) és Montenegro (4 mld forint) járultak hozzá jelentősen a magasabb kockázati költségekhez. A 2017-es év után kifizetett osztalék nominális összege a korábbi 2 évhez hasonlóan, , az alapszcenárióban várhatóan 15%-kal nő.

Bulgáriában, Romániában és Montenegróban jelentős összegeket tett félre a bank. Ez most lefelé húzza az árfolyamot.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS