SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
96%-os az esély, hogy másfél hét múlva szigorít a FED - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

96%-os az esély, hogy másfél hét múlva szigorít a FED
Janet Yellen pénteken egy beszédében kifejtette, hogy a jövő heti FED ülésen átnézik a gazdasági folyamatokat, majd nagy valószínűséggel kamatot fognak emelni. Erre a hírre az euró/dollár felfele mozdult - mondta el Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
Megjelent: 2017. 03. 06. hétfő 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorfedkamatemelésekbjegybankokdollár

Janet Yellen péntek este egy chicagoi üzleti megbeszélésen elmondta, hogy a március 15-i kamatdöntő ülésen áttekintik a munkaerőpiaci, és inflációs folyamatokat, és amennyiben ezek megfelelőek, valószínűleg kamatemelésről fognak határozni. A jegybankelnök szerint mérséklődtek a globális kockázatok, és kedvezőek az amerikai gazdasági kilátások. A határidős árazások alapján már 96% az esély rá, hogy másfél hét múlva szigorít a Fed. A dollár gyengülni kezdett a beszéd után, mivel az elmúlt héten több jegybankár már több jegybankári nyilatkozat utalt erre a lehetőségre. 

A héten az euró szempontjából fontos lesz az Európai Központi Bank csütörtök délutáni ülése, várakozásunk szerint nem lesz bejelentés, azonban Mario Draghit a sajtótájékoztatón kérdezhetik a QE program későbbi kivezetésének menetrendjéről.

Az euró-dollár árfolyama felfelé indult pénteken, mivel a hét közepén nagyjából beárazódott a márciusi kamatemelés. Az 1,06-os szintet azonban nem törte át szignifikánsan, és továbbra is az 50 napos mozgóátlag alatt vagyunk. Ezzel ugyan kilépett a pirossal jelzett, csökkenő trendvonal alól, de továbbra is semleges, enyhén negatív a technikai kép, jó esély van rá, hogy ismét az 1,05-ös támasz felé veszi az irányt az árfolyam a következő napokban. Amennyiben később szignifikánsan letörésre kerül ez a támasz, a következő fontos zóna 1,0350-1,0400 között húzódik.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS