Extra funkciókért lépj be!

Extrém esetben, idén még a paritást is megnézheti a font árfolyama
A mai napon tárgyalja a brit felsőház a Brexit törvényt, ahol számos bizonytalanság van a levegőben, ami a font piacára is átragadt. A következő időszakban akár az 1.20-as szint, majd a paritás is elérhető lehet - véli Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 03. 07. kedd 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorfonttheresa maybrexitfelsőház

A brit felsőház ismét megvitatja az alsóház által elfogadott brexit-tervezetet. A felsőház végső döntése szavazással zárul, melyre várhatóan az esti órákban kerül sor. Theresa May újabb támadásokra számíthat, olyan módosító javaslat érkezhet, amely a Parlamentet felhatalmazhatná arra, hogy egy végső vétó joggal éljen, ha a kialkudott brexit feltételeket nem tartaná megfelelőnek. A Lordok háza arra is felhívta a figyelmet, hogy a brexit nem alkalom arra, hogy megfelelő gondosság nélkül módosítsanak törvényeket. A font árfolyama az 1,20-as szintet érheti el a közeljövőben a politikai bizonytalanságok miatt.

 

Hosszabb távon alapvetően a font további gyengülésére számítunk elsősorban a dollárral szemben, emiatt a kisebb-nagyobb pozitív korrekciókat short nyitásokra érdemes kihasználni a GBPUSD keresztben. Különösen az idei év első felében számítunk nagyobb volatilitásra a devizaárfolyamban, első nagyobb állomás az 1,15-ös árfolyam lehet a dollárral szemben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS