SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az EKB kamatdöntő ülése után akár 1.04-ig erősödhet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az EKB kamatdöntő ülése után akár 1.04-ig erősödhet az euró/dollár
Ma délután tartja az Európai Központi Bank soron következő kamatdöntő ülését, ahol várhatóan megkérdezik a jegybankelnököt, hogy készül-e a forgatókönyv az eszközvásárlási program későbbi leépítésére - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Befektetési Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2017. 03. 09. csütörtök 08:54

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorekbeszközvásárláskamatemeléseuródollár

Ma délután tartja az Európai Központi Bank soron következő kamatdöntő ülését. A széleskörű várakozások alapján nem várható kamatmódosítás, illetve az eszközvásárlási programmal kapcsolatban sem várunk bejelentést. Korábbi nyilatkozatok alapján a jegybank az infláció emelkedését az olajárfolyam változásának tudja be, ez lehet az egyik kulcsmondat, és várhatóan ma megismétli a közlemény, ugyanis hiába került a jegybank 2%-os célértékének közelébe, a maginfláció továbbra is rendkívül alacsony. A kamatdöntést követő sajtótájékoztatón várhatóan megkérdezik a jegybankelnököt, hogy készül-e a forgatókönyv az eszközvásárlási program későbbi leépítésére. Az erre adott válasz is piacmozgató lehet, korábban rendre azt mondta Draghi, hogy egyelőre nem tárgyalták a kérdést. Érdekesség azonban, hogy a határidős árazások alapján a piaci szereplők 47% esélyt adnak arra, hogy már az idei évben megkezdődik az EKB kamatemelési ciklusa.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS