SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem okozott drámai kilengéseket Draghi beszéde - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem okozott drámai kilengéseket Draghi beszéde
Mozgalmas napnak számított a tegnapi, ugyanis Amerikából fontos makroadatok érkeztek és az EKB is kamatdöntést tartott. Draghi-ék részéről nem hallottunk semmi meglepőt - mondta el Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2017. 03. 10. péntek 09:02

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorusamunkaerőpiacdraghiekbeur/usd

Tegnap tartotta kamatdöntő ülését az Európai Központi Bank, a várakozásoknak megfelelően nem változtak a kamatszintek, és a közlemény sem tartalmazott új információt. Az eszközvásárlási program áprilistól havi 60 milliárd eurós keretösszeggel az idei év végéig tart, de amennyiben az inflációs folyamatok szükségessé teszik, meghosszabbítható. A jegybank továbbra sem veszi figyelembe az emelkedő inflációt, mert megítélése szerint ez átmeneti jellegű, és nincs hatással a középtávú kilátásokra. Az eurózóna növekedését továbbra is visszafogja a szerkezeti reformok lassú végrehajtása. Az EKB kismértékben megemelte az idei évre, és a jövő évre vonatkozó inflációs, illetve növekedési prognózisát. Idén 1,8%-os, jövőre 1,7%-os reál GDP növekedést, illetve idén 1,7%-os, jövőre pedig 1,6%-os inflációt várnak. Az euró - a várakozásainknak megfelelően - erősödéssel reagált a sajtótájékoztatón elhangzottakra, azonban az 1,06-os szint közelében elakadt az euró-dollár árfolyam.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS