SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az 1,08-as szint körül jó short lehetőség kínálkozik - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az 1,08-as szint körül jó short lehetőség kínálkozik az EUR/USD-ben
A Bloomberg nemrég arról cikkezett, hogy Draghi-ék szándékában állhat kamatot emelni még a QE program befejezése előtt. Ennek hatására elkezdett erősödni az euró a dollárral szemben - foglalta össze Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője az eseményeket.
Megjelent: 2017. 03. 13. hétfő 09:12

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Zoltánequilorqeekbdraghieur/usdshort

A Bloomberg péntek délután arról cikkezett, hogy az Európai Központi Bank a QE program befejezése előtt már megkezdheti a kamatemelési ciklust, emiatt kezdett erősödni az euró. Csütörtökön Mario Draghi, a kamatdöntést követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy szóba került a közleményben a következő mondat módosítása: "A Kormányzótanács továbbra is arra számít, hogy az EKB irányadó kamatai tartósan és a nettó eszközvásárlások horizontjánál jóval tovább a mostani vagy ennél alacsonyabb szinteken tartózkodnak", de végül ezt a lehetőséget elvetették, és lényegében megismételték a januári közleményt. A hivatalos közlés szerint tehát nincs arról szó, hogy a program vége előtt kamatot emelne a jegybank, de e lehetőség boncolgatása már elég volt ahhoz, hogy vevők érkezzenek az euró piacán. Az EKB ugyanakkor megemelte az idei, és jövő évre vonatkozó inflációs, és GDP prognózisát, így minimálisan elmozdult a hosszú ideje bebetonozott "galamb" álláspontról. A határidős árazások alapán a piaci szereplők 50% esélyét látják annak, hogy idén megkezdődik a kamatemelési ciklus.

 

Az euró-dollár árfolyamgrafikonján látható, hogy a jegyzés az 1,07-es szint fölé emelkedett, a következő ellenállási zóna 1,0750-nél húzódik, ahol megakadhat a mozgás. Nem szabad elfelejteni, hogy szerda este várhatóan kamatot emel az amerikai jegybank, mely annak ellenére dollárerősödést hozhat, hogy hetek óta szinte biztosra veszik ezt a lépést a piaci szereplők. Emiatt az emelkedésekben érdemes lehet a short belépési lehetőségeket keresni, csökkenés esetén 1,05-nél található az első fontosabb támasz.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS