SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ismét egy szinttel feljebb kapcsolt a FED - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ismét egy szinttel feljebb kapcsolt a FED
A várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal, 1%-ra emelte az amerikai alapkamatot a Fed tegnap este. Az esemény után a dollár gyengült, a főbb részvények pedig 0,8%-os emelkedéssel fejezték be a kereskedést - mondta el Kiss Tamás, az Equilor Zrt. Private Banking referense.
Megjelent: 2017. 03. 16. csütörtök 09:05

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Tamásequilorfedkamatemelésszigorításinflációgdpdollárs&p

A várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal, 1%-ra emelte az amerikai alapkamatot a Fed tegnap este megtartott ülésén, a 10 döntéshozó közül 9-en szavaztak a szigorításra. A jegybank kiemeli, hogy az infláció közel jár a 2%-os célhoz, a munkaerőpiaci folyamatok kifejezetten kedvezőek, és erőteljes a gazdasági növekedés. A makrogazdasági prognózisban csak az infláció változott, az idei évi maginflációs várakozást 1,8%-ról 1,9%-ra emelték, változatlanul 2,1%-os GDP növekedést, és 4,5%-os munkanélküliségi rátát várnak. A hosszú távú kamatvárakozás 3%, ugyanakkor hangsúlyozták, hogy a kamatemelés fokozatos lesz. A korábbinál kevésbé agresszív hangvétel miatt gyengült a dollár a tegnapi kereskedésben. A következő kamatdöntés május 3-án lesz, a határidős árazások alapján akkor nem várható további kamatemelés, azonban a június 14-i ülésen már 49% az esély rá, hogy újabb 25 bázispontos szigorításról fognak dönteni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS