SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A britek egy lépéssel ismét közelebb kerültek a Brexit- - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A britek egy lépéssel ismét közelebb kerültek a Brexit-hez
Tegnap II. Erzsébet brit királynő jóváhagyta a Lisszaboni szerződés 50. cikkelyének aktiválást és ezzel ismét közelebb került a Brexit. Így már csak Theresa May-en múlik, mikor küld értesítést Brüsszelnek - mondta el Varga Botond, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője.
Megjelent: 2017. 03. 17. péntek 09:15

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Varga Botondequilorbrexittheresa mayforinteuróii. erzsébet

Az előzetes várakozásokkal összhangban változatlan maradt a brit alapkamat, illetve az eszközvásárlási program méretén sem változtatott tegnap a Bank of England. A kamatdöntő ülést követő közleményből kiderült, hogy a döntéshozók nagy része elégedett a jegybank intézkedéseivel, egy jegybankár javasolt 25 bázispontos kamatemelést (az infláció miatt), a többiek kamattartásra voksoltak. A font árfolyama erősödéssel reagált. Tegnap II. Erzsébet brit királynő jóváhagyta a Lisszaboni szerződés 50. cikkelyének aktiválást, így már csak Theresa May-en múlik, mikor küld értesítést Brüsszelnek. Erre várhatóan a jövő heti EU csúcs után, március végén kerülhet sor. A skót SNP párt első minisztere nyitja meg a ma kezdődő kétnapos ülést Aberdeenben, melynek témája a második függetlenségi referendum megvitatása lesz. Theresa May szerint nincs itt az ideje a skót szavazásnak, a brexit tárgyalások lezártáig nem szeretné engedélyezni.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS