SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Magasabb osztalék és negatív kilátások várhatóak a CE - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Magasabb osztalék és negatív kilátások várhatóak a CEZ-nél a jövőben
Jelentett a CEZ, Közép-Kelet-Európa legnagyobb energetikai cége. A jövőbeli várakozások nem festenek túl fényesen, a 2017-es év rosszabb lehet, mint 2016. Az árfolyamreakciók vegyesek lehetnek - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 03. 21. kedd 09:26

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kiss Mónikaequilorcezgyorsjelentés2017részvényosztalék

Az előzetes várakozásokhoz képest a 2016-os epitda és net income számok felülteljesítettek a CEZ gyorsjelentésében, ám az idei évre nem ilyen kedvezőek a várakozások. A CEZ az egyik legjobban fizető osztalék részvény volt az elmúlt három évben, idén 33 koronás osztalékot fognak fizetni, ami a teljes nettó nyereség 90%-a. A gyorsjelentésre a piaci reakció várhatóan vegyes lesz.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS